Pzt - Cumt: 08.00 - 18.00

388 Görüntüleme

Metal Dergilik

Evlerde veya ofislerde oldukça farklı bir ambiyans yaratan Metal dergilik son yılların trendleri arasındadır. Dergiliklerin estetik görünümü kadar uzun süre kullanılabilirliği de oldukça önemlidir. Bunun için birçok kişinin tercihi metal olan dergiliklerden yana olur. Özel tasarım dergilikler hem ev hem de ofis ortamına uygundur. Halihazırda birçok farklı dergilik modeli mevcuttur. Her bir model, hem kişisel zevklere hem de ofis ortamına uygunluğuyla öne çıkar. İsmine istinaden bunların farklı kullanım alanları vardır. Kullanım alanını genellikle kullanıcıların ihtiyaçları belirler. Özellikle modern dekorasyon fikirleri arasında metal dergiliklerin önemi büyüktür. Şık ve portatif olmalarının yanı sıra ortamda inovaktif bir hava katmak konusunda da epey etkilidir.

Durak Raf metal dergilik üretim aşamasından başlayarak kaliteli malzemeyle uzun yıllar kullanabileceğiniz tasarımlar ortaya koyar. Çağa uygun tasarımlar üreten firmamız bunu  yanında fütüristik tasarımlarıyla geleceği de öngörür. Böylelikle ortaya hem klasik hem de geleceğe göz kırpan farklı dergilik modelleri çıkar. Dergiliklerin malzemesinde kaliteli malzeme kullanımı oldukça önemlidir. Birçok kişi ev veya ofis ortamında bu nedenle metal malzemeli dergilikleri tercih eder. Dergiliklerin yapısındaki malzeme kadar estetik açıdan da kullanıcı beğeni düzeyine uygun olması gerekir. Bu nedenle Durak Raf metal dergiliklerin imalat aşamasında alanında uzman tasarımcılarla çalışır. Kısacası bu modern dekorasyon araçları hem kullanım hem de görüntü açısından her tarza uygundur.

 

Metal Dergilik İmalatı

Hem kişisel kullanım hem de profesyonel kullanım için raflı sistemler üreten Durak Raf metal dergilik imalatı aşamasından ürün ortaya çıkana dek titiz bir çalışma yapar. Öncelikle tasarımların kullanıcı ihtiyaçlarına uygun olması oldukça mühimdir. Fakat tasarımın estetik ve kullanışlı olmasından öte malzeme kalitesi de epey önemlidir. Bunun için araştırma geliştirme ekipleri özel bir çalışma izler. Öncelikle kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun bir modelleme aşamasıyla başlayan imalat süreci, sonrasında ürünlerin tasarıma uyumlu bir biçimde ortaya çıkmasıyla son bulur. Sonuç olarak hayatın her alanında kullanacağınız, yenilikçi perspektifte metal dergiliklerin imalat süreci tamamlanmış olur. Bu aşamada kullanıcılar mevcut tasarımlarımıza göz atabilir veya ihtiyaçlara uygun tasarımlar konusunda ekiplerimize danışabilir.

 

Metal Dergilik Üretimi

Metal Dergilik Üretimi sürecinde öncelikle ihtiyaçlara uygun ısmarlama tasarımlar mevcuttur. Bu aşamda dilerseniz mağazanın veya ofisin genel tasarımına uygun 3D metal dergilik tasarımı isteyebilirsiniz. Ardından ekiplerimiz profesyonel araçlarla çizimleri yapacak ve sizlere sunacaktır. Durak Raf olarak hem mevcut tasarımlarla hem de isteğe göre özel tasarımla üretim yapıyoruz. Üretim öncesinde tasarımın nasıl görüneceğinin sanal gerçeklik ortamında görmek her bakımdan kullanıcı yararınadır. Bunun sebebi dergilikler henüz üretime geçmeden tasarımların son halini görmenin mümkün olmasıdır. Böylelikle tasarımların uygun olmadığı durumlarda yeniden revize şansı doğar. Haliyle her bakımdan içinize sinen özel tasarım metal dergiliklerin üretimi de mümkün olur.

 

Metal Dergilik Fiyatı

Evlerde farklı bir sinerji yaratan metal dergilikler kişisel kullanım için son yıllarda gözde konumdadır. Buna ek olarak profesyonel anlamda mağazalarda ve ofislerde de yenilikçi dergilik kullanımı mevcuttur. Metal dergilik fiyatı konusunda dergiliğin boyutu ve kullanım alanı gibi faktörler fiyatları etkiler. Durak Raf piyasada en son model dergilikleri uygun fiyata kaliteli malzemeyle üretir. Özellikle profesyonel alanda öncelikle 3D modelleme gibi hizmetler almak gerekir. Dergilik fiyatlarını belirleyen koşullardan birisi de özel tasarım olup olmadığı konusudur. Eğer ofisiniz veya eviniz için özel tasarım metal dergilik arayışınız varsa ekiplerimiz kısa sürede bunları modelleyecektir. Bu aşamada fiyatlandırma da değişecektir. En güncel metal dergilik fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

2023 Metal Dergilik Modelleri

Dekorasyon konusunda modern ancak bir bakımdan eskiye de göz kırpan ürünler revaçtadır. 2023 Metal Dergilik Modelleri de hem klasik çizgide hem de retro görüntüye sahip olmasıyla öne çıkıyor. Elbette ki Durak Raf bu aşamada trendlerin dışında sizlerin isteğine uygun tasarımlar da yapmaktadır. Sonuç olarak yeni sezonun öne çıkan tasarımlarını görme imkanınız vardır. Buna ek olarak ihtiyacınıza uygun biçimde yepyeni bir tasarım istediğiniz durumda ekiplerimiz kısa sürede modelleme yapacaktır. Sizler de bu modellerin son halini üç boyutlu olarak göreceksiniz. Böylelikle mağaza, ofis veya evlerde kullanacağınız metal dergilikleri satın almadan önce görme ve şekillendirme fırsatınız doğacaktır.

 

 

Yazımızın PDF Halini Buraya Tıklayarak Okuyabilirsiniz.

En Çok Görüntülenen Yazılar
Adres:
Yüzyıl Mahallesi, Kışla Caddesi,
2131 Sk.No:9 Bağcılar / İstanbul
Müşteri Temsilcisi

Durak Raf ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler! Size nasıl yardımcı olabiliriz?

08:21:42
Görüşmeyi Başlat
Whatsapp