Pzt - Cumt: 08.00 - 18.00

384 Görüntüleme

Raf Sistemleri

Raf Sistemleri

Raf sistemleri kendi içerisinde kullanım alanına göre türlere ayrılır. Ancak tüm raf sistemlerinin mühendislik yaklaşımıyla üretimi gerekir. Bunun sebebi hangi alanda kullanacaksanız olun her açıdan portatif ve yenilikçi olması gerektiğidir. Raf sistemlerinin hem estetik olarak hem de işlev olarak tatmin edici olması gerekir. Durak Raf, sektörde 20 yılı aşkın süredir özel tasarım raf sistemleri ihtiyaca uygun üretiyor. Raf sistemleri daha çok profesyonel anlamda tercih sebebi olmaktadır. Bundan dolayı sistemin ihtiyaca uygunluğu kadar işletmeye uygunluğu da önemlidir. Özellikle mağazalardaki raf sistemlerinin göz önünde olması bunlara karşı daha hassas olmayı gerektirir. Elbette ki Durak Raf, ürettiği her malzemenin kalitesine ve kullanışlı olmasına önem verir. Ancak göz önünde olacak sistemin özel tasarım ve mevcut dekorasyonla uyumlu olması müşteri açısından da bir albeni yaratır.

Durak Raf sistemleri 1999’dan bugüne sektörde ihtiyaçlara uygun üretim yapar. Özellikle profesyonel yaşamda raf sistemlerinin kullanım alanı oldukça geniştir. Bunun için firmanın farklı alanlarda raf sistemi imalatı mevcuttur. Firma ağır ve hafif yükler için, mağaza dekorasyon ve kırtasiye kitabevi raf sistemi arayışını yıllardır karşılamaktadır. Tasarımlar hem günün çizgisine uygun hem de yenilikçi olmasıyla dikkat çekicidir. Bu sayede görenlerin hem hayran kalacağı hem de işletmelerin uzun yıllar kullanma imkanı olan sistemlerin üretimi gerçekleşir.

 

 

Raf Modelleri / Türleri

Durak Raf modelleri / türleri herkesin ihtiyacına uygun olarak değişir. Fakat tüm modellerin ortak noktası tasarımdaki yenilik ve kullanılabilirliktir. Mevcut modellere ek olarak ihtiyaca uygun tasarımları firmanın tasarımcıları yapar. Alıcılar özel tasarımları almadan önce üç boyutlu olarak görür. Kısacası raf sisteminin ortama uygunluğu ve belirgin özelliklerini üretim aşamasından görmek mümkündür. Bunun dışında var olan popüler modelleri de görmek imkan dahilindedir.

 

Durak Raf olarak her biri kaliteli malzemeden üretilen raf modellerimiz şu şekildedir:

  • Ağır Yük Metal Depo Raf Sistemleri
  • Hafif Yük Metal Depo Raf Sistemleri
  • Mağaza Dekorasyon Raf Sistemleri
  • Kırtasiye Kitabevi Raf Sistemleri


 

Mağaza Raf İmalatı

Durak Raf, mağaza raf imalatı mağazanın türüne göre oldukça önemlidir. Her mağazanın müşterilere öncelikle dekorasyonuyla bir enerji yaratması gerekir. Mağazaların dekorasyonunda müşterilerin alışverişlerini etkileyecek tasarımların tercih edilmesi önemlidir. Bu da ancak mühendislik tasarımlarıyla mümkün olur. Firmamız bünyesindeki tasarımcılar hem işlevsel olarak hem de alışılmışın dışında tasarımlar yapar. Böylece mağazaların olmazsa olmazı raflar firmanın ihtiyaçlarıyla uyumla biçimde imal edilir. Mağaza dekorasyon raf sistemlerinin her biri işletmenin ihtiyacına göre değişir. Mağazada standart raflar yerine uzun yıllar kullanacağınız kaliteli malzemeli ve özel tasarım raf sistemlerini tercih etmek önemlidir. Durak Raf hem mağaza dekorasyon raf sistemleri ile hem de kırtasiye kitabevi raf sistemleri ile her ihtiyaca uygun imalat yapar.

 

Endüstriyel Raf Sistemleri

İşletmelerde yükleri depolamak amacıyla endüstriyel raf sistemleri tercih etmek gereklidir. Bunların mühendislik tasarımları ile çok boyutlu kullanımının olması mühimdir. Bu sebeple Durak Raf hem ağır yük hem de hafif yükler için endüstriyel faaliyetler için raflar üretir. Rack sistem olarak geçen ağır yük raf sistemleri, lojistik depoları başta olmak üzere çeşitli alanda kullanımı mevcuttur. Hafif yük sistemler ise işletme ihtiyacına yönelik olarak birkaç çeşidi olan sistemlerdir. Her bir endüstriyel raf sistemlerinin işletme ihtiyacına yönelik olarak tasarımı ve üretimi gerçekleşir.

 

Raf Üretimi

Raf üretimi için öncelikle tasarımın önemi oldukça önemlidir. Üretim aşamasından önce tasarımcılar ihtiyaca yönelik işlevsel tasarımları yapar. Müşterilerin bu aşamada tasarımları üç boyutlu olarak görmesi mümkündür. Mağaza ihtiyacına yönelik kalite ilkesiyle üretimi gerçekleşen raflar bu aşamadan sonra kullanıma hazır olur.

 

Raf İmalatı

Duvar Raf, raf imalatı sürecinde malzemeleri sürdürülebilir biçimde kullanır. Tasarım kadar yapı malzemesi de oldukça önemlidir. Bu sebeple imalat aşamasında arayışa uygun malzeme tercihi ve bu malzemelerde kullanışlı raflar üretimi gerekir. Firma da buna istinaden her tür raf sistemini dünya standartlarında imal eder.

 

Raf İmalatı Yapanlar

Her tür ihtiyaca uygun raf imalatı yapanlar tasarımdan üretime kadar büyük titizlikle çalışır. Duvar Raf sistemleri olarak kısaca, hem özel tasarım hem de katalogumuzda yer alan tasarımlarla üretim yapıyoruz. Dilerseniz site menüsünden 2023 raf sistemi modelleri ve türleri ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Fiyatlar konusunda ayrıntılı bilgiler için sitedeki iletişim kanalları üzerinden bize ulaşmanız mümkündür.

 

 

 

 

Yazımızın PDF Haline Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.

En Çok Görüntülenen Yazılar
Adres:
Yüzyıl Mahallesi, Kışla Caddesi,
2131 Sk.No:9 Bağcılar / İstanbul
Müşteri Temsilcisi

Durak Raf ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler! Size nasıl yardımcı olabiliriz?

02:16:43
Görüşmeyi Başlat
Whatsapp