Pzt - Cumt: 08.00 - 18.00

1337 Görüntüleme

Metal Raf Üreticileri

Günümüzde ürün çeşitliliğinin artması, depolama raf sistemlerinde farklı ihtiyaçlara yönelik çeşitliliğin artmasına sebep oldu. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte raf sistemleri de her türlü ihtiyaca uyum sağlayabilecek duruma geldi. Çeşitli ürün depolama ihtiyacı, raf üretim sürecini de etkileyen bir unsur olarak karşımıza çıkar. Depolama veya saklama raf sistemlerinde artık estetik kaygılar da rafın işlevselliği kadar önemli bir konumdadır. Önde gelen raf üreticilerinden biri olan Durak Raf’ta hem göze güzel görünen, estetik hem de dayanıklı ve işlevsel metal raf modelleri üretimi yapılıyor.
İstanbul’da birçok metal raf üreticisi bulunur, fakat Durak Raf’ı diğer raf üreticilerinden ayıran birçok unsur vardır. Ürettiğimiz her rafta işlevsellik kadar estetiği de ön planda tutarız. Deponuzun büyüklüğü ve sizlerin ihtiyaçlarına göre raflarımızı istediğiniz depolama yoğunluğuna uyacak şekilde üretiriz. Metal raf üreticileri arasındaki konumumuzda, ürettiğimiz raf sistemleri mağaza, kırtasiye gibi açık alanda ürün sergilemek istediğiniz iş yerinizde estetik olarak oldukça şık görünür ve kullanımı kolay depolama raf sistemleri imal ederiz. Depolamak istediğiniz ürünlerin boyut ve ağırlıklarına uyacak, ağır yük depolama raf sistemi modellerimiz mevcuttur. Deponuzda saklamak istediğiniz ürünlerin boyutu ve depo alan genişliğiniz doğrultusunda sizin isteklerinize göre rafların uzunluk, derinlik, genişlik ve diğer özellikleri üzerinde değişimler yapabiliriz. 


Raf Üretimi Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler


Raf üretiminde dikkat edilmesi gereken hususlar yalnızca raf üretimi aşamasında, raf üreticileriyle ilgili değildir. Depolama raf sistemi satın almak veya özel tasarım raf sistemi yaptırmak isteyen kullanıcıların da satın alım sürecinde dikkat etmeleri gereken bazı noktalar bulunur. Dikkat etmeniz gereken hususlardan biri satın almak istediğiniz ağır raf sisteminin veya hafif raf sisteminin, deponuzda saklamak istediğiniz ürünler için uygun olup olmadığına bakmanız gerekir. Depolama raf sistemi satın almadan önce Durak Raf gibi alanında uzman bir raf üreticisine danışarak, nasıl bir raf sisteminin deponuza uygun olacağı hakkında bilgi edinmeniz önemlidir. Hangi model raf sisteminin ihtiyaçlarınızı karşılayacağını kesin bir şekilde kararlaştırdıktan sonra satın alma aşamasına geçmeniz tavsiye edilir. Rafları yerleştireceğiniz deponuzun veya mağazanızın tavan yüksekliğini göz önünde bulundurarak raf sistemi satın almayı unutmamalısınız. Eğer özel tasarım raf sistemi istiyorsanız ne tür bir raf istediğiniz, raflara ne tür ürünler yerleştireceğiniz, yerleştireceğiniz ürünlerin boyut ve ağırlıkları gibi raf üretimi esnasında gerekli olacak bilgilere kesin bir şekilde karar vermeniz gerekir. Yaptırmak istediğiniz özel tasarım raf sistemi konusunda aklınızda soru işaretleri varsa, size doğru açıklama ve yönlendirmeleri verebilecek profesyonel bir raf üreticisiyle iletişime geçmenizde fayda olacaktır. Bu hususta iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçerek istediğiniz raf sistemleri ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Raf üreticileriyle iletişimde kalmak hem raf üretimi esnasında oluşacak hem de raf satın alma esnasında oluşacak soru işaretlerini gidermek açısından faydalı olacaktır. Metal raf üreticileri artık yalnızca işlevselliğe göre raf üretimi yapmamaktadır. Ürettiğimiz birçok raf sistemi depolama ve stoklama maksadıyla kullanılmasının yanı sıra mağazalarda, marketlerde, kırtasiyelerde, zücaciye gibi raf sistemlerinin göz önünde bulunduğu yerlerde de kullanılır. Bu sebeple, sektörde deneyimi ve profesyonel hizmetiyle bilinen metal raf üreticilerinden biri olarak, ürünlerinizin düzenli bir şekilde depolanmasını sağlayacak dayanıklı raf sistemleri üretmenin yanında raf sistemini monte edeceğiniz alanların hoş bir mekâna dönüşmesini sağlayacak şıklıkta raf modelleri üretimi de gerçekleştiriyoruz. Ürettiğimiz özel tasarım raf modellerinde estetiğe önem vererek projelendirme yapıyoruz. Metal raf üreticisi olarak en kaliteli hammaddelerden depolama raf sistemi üretimi gerçekleştirerek, kullanıcılarımızın gönül rahatlığıyla uzun yıllar kullanabilecekleri raf sistemlerini üretmekten memnuniyet duyuyoruz.


Durak Raf, 21 yılı aşan tecrübesi ve ürettiği kaliteli raf sistemleriyle raf üreticileri piyasasında yer alan deneyimli ve profesyonel bir firma olduğunu kanıtlamıştır. Kaliteli hammaddelerden üretilen, sağlam, uzun ömürlü, kullanıcılarımızın ihtiyaç ve taleplerine uyan, görsel olarak göze hoş görünen raflar üreterek bizi tercih eden müşterilerimizin depolama alanlarını en verimli kullanabilecekleri şekilde düzenlemelerine yardımcı oluyor, ürünlerini daha rahat sergilemelerine ve mağazalarına şık bir hava katmalarına yardımcı olacak raf sistemleri üretiyoruz.

Ürettiğimiz raf sistemleri ve raf sistemleri fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayınız.

Yazımızın PDF haline aşağıdaki linkten ulaşabiliriz.

https://www.durakraf.com/dosyalar/2022/1/metal-raf-ureticileri-durak-raf-raf-imalati_28012022121031.pdf

En Çok Görüntülenen Yazılar
Adres:
Yüzyıl Mahallesi, Kışla Caddesi,
2131 Sk.No:9 Bağcılar / İstanbul
Müşteri Temsilcisi

Durak Raf ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler! Size nasıl yardımcı olabiliriz?

13:44:42
Görüşmeyi Başlat
Whatsapp